28/789-775

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

A Régió Plusz Kft., http://www.regioplusztv.hu/ weboldalára („oldal”) történő belépéssel a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak.

A regioplusztv.hu oldalon található tartalom a Régió Plusz Kft. szellemi tulajdona.

A Régió Plusz Kft. fenntart minden, az oldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a lap bármely részének (szöveges tartalom, videó anyag, kép) üzleti célú értékesítése.

A Régió Plusz Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Az oldal tartalmának bármely részét csak a lapra való hivatkozással lehet átvenni, az eredeti információ módosítása nélkül, viszont a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!

A Régió Plusz Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu


A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Felügyeleti szervünk: