28/789-775

Radikális változásokat tervez a szemétszállítás normalizálása érdekében a Zöld Híd új elnöke

Bő egy év alatt, 2018 novembere és 2019 novembere között három elnöke is volt az Észak-Kelet Pest es Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulási Tanácsnak. Gémesi György lemondása után a katasztrófavédelem vette át a szemétszállítási feladatellátást, Fördős Attila büntetőfeljelentéseket tett, amiket a nyomozóhatóság elutasított.
A kialakult, feszültségektől sem mentes helyzet normalizálása Juhász István kistarcsai polgármesterre, mint a társulási tanács új elnökére vár, aki szakmai csapatával nekilátott a munkának, és reméli, hogy a politikai csatározások helyett az ésszerű gazdálkodást szolgáló megoldások, javaslatok mellé állnak majd a településvezetők, a szemétszállítást igénybe vevő mintegy 300 ezer fős lakosság megelégedésére. Juhász István arról is beszélt: szeretné, ha a katasztrófavédelmet egy év múlva ki lehetne iktatni a rendszerből.

One thought on “Radikális változásokat tervez a szemétszállítás normalizálása érdekében a Zöld Híd új elnöke”

  1. Azt nem értem, hogy miért kell nekem 120 l szemétszállítás után fizetnem, amikor 40 l szemetet sem tesz ki hetente. Egyedül élő vagyok! Írtam már e téma kapcsán, de nem vették figyelembe megjegyzésemet. Örömömre szolgálna, ha 80 l után járó szemétszállítási díjat kellene fizetnem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu

Felügyeleti szervünk:

A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.