28/789-775

Pályázatot írtak ki a Művészetek Háza Gödöllő igazgatói álláshelyére!

Eredetileg úgy volt, hogy két hónappal korábban döntenek a gödöllői képviselőtestület tagjai arról, hogy milyen feltételekkel pályáztatják meg a potenciális érdeklődőket a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének ellátására. Az előterjesztés októberben azonban lekerült a napirendről, majd december 14-én újra szerepelt a várost irányító grémium tagjai számára megtárgyalásra kijelölt témák sorában.

A két hónapos „csúszás” abból a szempontból különös, hogy a jelenlegi direktor, az időközben Feketedió díjjal kitüntetett Kovács Balázsmegbízatása december 31-ével lejár. Az már biztos, hogy a pályáztatási procedúra addig nem zajlik le, így nem volt mit tenni, mint 2018. június 30-ig meghosszabbítani Kovács Balázs igazgatói mandátumát.

A pályázat benyújtási határideje 30 munkanap azt követően, hogy a felhívás megjelenik az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján. Az igazgatói álláshelyre beérkező pályázatok véleményezését végző szakmai bizottságba dr. Pappné Pintér Csilla és Pecze Dániel önkormányzati képviselőket delegálta a testületi tagság.

Forrás: godolloihirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu

Felügyeleti szervünk:

A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.