28/789-775

MÁR 47 TELEPÜLÉSÉN A KÁBELSZOLGÁLTATÓK HÁLÓZATAIN!

KERESSE A RÉGIÓ PLUSZ TELEVÍZIÓT KÁBELSZOLGÁLTATÓJÁNÁL!

MŰSORAINK

TEKINTSE MEG MŰSORAINKAT!

PORTA

Leírás:
Térségi közéleti magazin – Tudósítások és stúdióbeszélgetések közéleti-, önkormányzati-, intézményi-, kulturális és egyházi eseményekről, beruházásokról.

Műsoron: Szombat 18:00 | Vasárnap 18:00 – Meghirdetett műsorújság szerint!

TÉRFÉL

Leírás:
Térségi sportmagazin – A Régió Plusz TV és a Gödöllői Hírek közös műsora Gödöllő és térségének sportjáról, valamint sportesemények-, mérkőzések közvetítése felvételről vagy élőben.
Műsorvezető: Fedor Gábor

Műsoron: Szombat | Vasárnap – Meghirdetett műsorújság szerint!

KÖZ-VETÍTŐ

Leírás:
Közéleti események felvételei teljes terjedelmükben – Települési ünnepségek, kulturális-, vallási-, iskolai és egyéb rendezvények közvetítése felvételről, vagy élőben.

Műsoron: Meghirdetett műsorújság szerint!

HETI VERS

Leírás:
Versek, novellák magyar írók, költők tollából – pár percben, Novák Gyula előadásában.

Műsoron: Szombat | Vasárnap – Meghirdetett műsorújság szerint!

28-AS ELŐADÓ

Leírás:
Ismeretterjesztő műsor – Gödöllőn és térségében megrendezett ismeretterjesztő előadások helytörténeti, egészségügyi, vallástörténeti, ezoterikus és egyéb témákban, helyi előadókkal.

Műsoron: Meghirdetett műsorújság szerint!

HONVÉD 7

Leírás:
Haderő magazin – Heti rendszerességgel jelentkező hírmagazin a Magyar Honvédség, a magyar honvédelem híreivel. A Zrínyi Média Kft. műsora

Műsoron: Szombat 18:45 | Vasárnap 18:45 – Meghirdetett műsorújság szerint!

SZTÁRPORTRÉ

Leírás:
A hetente jelentkező műsorban Molnár Szabolcs mindenkit érintő témákról beszélget ismert emberekkel. A válogatásra jellemző az igényesség, vagyis valóban értékes gondolatokat osztanak meg az arra érdemes közszereplők.

Műsoron: Szombat 19:00 | Vasárnap 19:00 – Meghirdetett műsorújság szerint!

VÁCI EGYHÁZMEGYEI KATOLIKUS TV

Leírás:
A kéthetente friss témákkal jelentkező vallási magazin a gyakorlati keresztény életre neveli nézőit. Az Evangélium hirdetése és a tájékoztatás mellett olyan személyeket, családokat és közösségeket szólaltatunk meg műsorainkban, akik az élet bármely területén jó példát tudnak mutatni bárkinek.

Műsoron: Csütörtök 8:00, 18:00

PORTA PLUSZ

Leírás:
Programok, szolgáltatások, termékek – Élmények, gasztronómia, kreatív megoldások, hasznos szolgáltatások és termékek északkelet Pest megyében.

Műsoron: Meghirdetett műsorújság szerint!

TANODA

Leírás:
A felelős szülők magazinja – Stúdióbeszélgetések térségi szakemberekkel, gyakorló szülőkkel a gyermeknevelés nehézségeiről és örömeiről. Hasznos tanácsok és megoldások életkori sajátosságokhoz kapcsolódó kérdésekben a fogantatástól a felnőtté válásig.

Műsoron: Meghirdetett műsorújság szerint!

ISMERETLEN ISMERŐS

Leírás:
A térségi arcképcsarnok – A portréműsor Gödöllőn és térségében élő értékes, érdekes, eredeti de legfőképp valóságos emberek életpályáját, hitvallását mutatja be. A műsor közvetlenségét a műsorvezető személye Darnyik Ágnes és a beszélgetőpartner interaktivitása adja.

Műsoron: Meghirdetett műsorújság szerint!

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu


A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Felügyeleti szervünk: