28/789-775

Május óta látja el szadai háziorvosi praxisát dr. Dobos Vadim

Nem mindig volt gyógyító orvos, kipróbálta magát – ahogy fogalmazott — a „sötét oldalon” is, majd úgy döntött, hogy a betegek mellett a helye. Orvoscsaládból származik, tizennégy éve költözött Szadára. Pályázott és nyert. Dr. Szemerédy Istvántól vette át a praxist. Vallja, hogy nem a bajok hosszas, sok gyógyszert igénylő kezelésére kell törekedni, hanem a minél gyorsabb és hatékonyabb gyógyításra. Dobos doktor a beszélgetés folyamán a megelőzés fontosságára, az egészséges táplálkozásra és a mozgásra épülő helyes életmódra is felhívta a figyelmet. Tette ezt azért is, mert szeretné elérni, hogy Szada legyen az ország legegészségesebb települése.

8 thoughts on “Május óta látja el szadai háziorvosi praxisát dr. Dobos Vadim”

 1. Doktor Úr! Nagyon nagy respekt az őszinte szavakért!
  A betegek jelentős része nehezen mond le a gyógyszerekről, mert rászoktak.

 2. Úgy látszik nem tud elszakadni a gyógyszerek árulásától! Azt írja együnk annyi D-vitamint amennyit csak bírunk.Mégis mennyit 1kg,2 kg-t? Nyakam rá,hogy nyomja a homeopátiás szereket.

  1. A D Vitamin az mióta számít gyógyszernek? Talán ajánlotta valamelyik cég termékét? Ja nem! Így, hogy egyik feltételnek sem felel meg, a gyógyszer árulás nem állja meg a helyét!

 3. TISZTELT DR UR! ÖRÖMMEL HALLGATTAM EZT A RÖVID BESZÉLGETÉST, TELYES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK VÉLEMÉNYÉVEL, ILYEN ORVOSOKRA LENNE SZÜKSÉGE AZ EGÉSZSÉGÜGYNEK. TAPASZTALATOM SAJNOS MÁST MUTAT. SOK ERŐT, KITARTÁST MUNKÁJÁHOZ.

 4. Kedves Doktor Úr!
  Szeretném, ha tudná, nincs egyedül!!!! Legalább is aki lélekben egyet ért Önnel!
  Szertném személyesen is megismerni! Tudom, nem vagyok szadai lakos, de irigylem őket.
  Nagyon sok ilyen tiszta szívű, tiszta lelkű orvosra lenne szükség!!!! Köszönöm az útmutatásait, remélem levelemet elolvassa! Szeretném a gyermekeinket is Önnel megismertetni, mert Ön igazi magyar, tenni akaró nemcsak testi de lelki ember is. Nagyon ritka ma ilyen embert találni! Én egy 75 éves 4 gyermekes, 12 unokás tanár nagymama vagyok, kérem Isten áldását Önre és családjára! Őszinte tisztelettel és igaz szeretettel:Felkainé Ágnes

 5. Doktor Úr!
  Mindennél fontosabb a lelkiismeretünk szerinti cselekvés a pénz-motiváltság helyett. További eredményes munkát kívánok! Meggyőződésem, hogy jó úton jár a szadaiak egészségének megőrzésében-javításában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu

Felügyeleti szervünk:

A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.