28/789-775

Hogy látja a politológus a gödöllői képviselőtestület első100 napját? Újvári Miklóssal elemeztünk

Száz nap telt el azóta, hogy megalakult az október 13-án megválasztott gödöllői képviselőtestület. A voksolás végeredményét, annak következményeit és az azóta lezajlott fejleményeket többen elemezték már. Maguk az érintettek is. Politológusi szemmel azonban még nem vontuk górcső alá a kialakult városközéleti helyzetet. Újvári Miklóst kértük fel erre a feladatra, akivel azt is mérlegeltük, meddig tartható fent a polgármester egyszavazatos, ugyanakkor minősített többsége. Pestiesen szólva: repedhet-e a jég, és ha igen, mikor, minek a hatására?

One thought on “Hogy látja a politológus a gödöllői képviselőtestület első100 napját? Újvári Miklóssal elemeztünk”

  1. Újvári úrnak nagyon igaza van abban, hogy a bizottsági helyek elutasítása nagy hiba volt! Amikor látszott már, hogy az ellenzéki javaslatok a bizottság számát illetően nem mennek át, ott nem szabad lett volna a bizottsági helyeket visszautasítani. Valaki ott az ellenzéki oldalon – tudom is hogy ki – nagyon rossz tanácsokkal látta el Csabáékat. Az együttműködésnek semmilyen jelét nem látni, bár ez egyáltalán nem meglepő. Kiváló a műsorvezetés, jók a műsorok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu

Felügyeleti szervünk:

A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.