28/789-775

MÁR 42 TELEPÜLÉSÉN A KÁBELSZOLGÁLTATÓK HÁLÓZATAIN!

KERESSE A RÉGIÓ PLUSZ TELEVÍZIÓT KÁBELSZOLGÁLTATÓJÁNÁL!

BEMUTATKOZÁS

Régió Plusz TV – Minden képen itthon!

A Régió Plusz Televízió egy olyan médium a térségben, mely jelenleg 42 településen közel 300.000 otthonban érhető el és célja a vételkörzetben élő emberek tájékoztatása, ismereteinek bővítése és nem utolsó sorban szórakoztatása.

A televíziót egyéni vállalkozásként 2009-ben alapítottuk annak érdekében, hogy az információtovábbításon túl, összekösse és közelebb hozza egymáshoz és összekösse a térség lakóit.

A kezdetben 1 településen szolgáltató televíziónk  2010-ben dinamikus fejlődésnek indult, melynek köszönhetően további 4, majd ezt követően újabb 10 településen sugározhattuk adásainkat. 2012-ben tovább folytatódott a bővülés a UPC, majd 2013-ban a Digi Kft. digitális hálózatához csatlakozva, így 2012 óta minden műsorunkat HD minőségben készítjük és archiváljuk, adásunkat pedig SD felbontásban, digitálisan sugározzuk.

Közérdekű, informatív és igényes műsorainkkal a régió aktuális történéseit megjelenítő médium szerepét kívánjuk betölteni.

Folyamatosan bővülő vételkörzetünknek, valamint a partner önkormányzatoktól kapott megbízásoknak köszönhetően, műsorainkkal, tudósításainkkal közvetlenül tudjuk eljuttatni az információkat a térségben lakók számára.

Friss és folyamatosan megújuló 24 órás információs képújságunkon és internetes felületünkön bárki megtalálhatja a régió aktuális-, közérdekű híreit, kulturális-, és sport eseményeit, továbbá informálódhat térségi intézmények-,  orvosi ügyeletek-, járőrök-, polgárőrségek elérhetőségéről.

Reklámkínálatunkban megrendelőink számára a legkedvezőbb hirdetési felületeket biztosítjuk hatékony és gyors megjelenéssel!

Folyamatosan aktualizált YouTube csatornánkon külön lejátszási listát nyitottunk a településeknek, annak érdekében, hogy könnyebben elérhetővé és visszakereshetővé váljanak az interneten az egyes településeken felvett műsoraink.

Nálunk a kisebb

– nem világraszóló –

esemény, hír is HÍR!

CÉLJAINK

Műsorainkkal nem csak tájékoztatni, tanítani és szórakoztatni szeretnénk a térségben élőket, hanem a televízióval, – mint értékkel bíró tömegkommunikációs eszközzel –  összekötni, közelebb hozni egymáshoz a térség településeit, mindezt szakmailag és műszakilag is igényes formában.

Közösségi médiaszolgáltatói státuszunk meghatározza szakmai munkánk irányvonalát. Televíziós műsoraink a helyi közösségeknek, a helyi közösségért, a helyi közösségről szólnak.

Célunk, hogy a helyi média nyújtotta egyedi előnyök kihasználása mellett, szolgáltatásainkat elérhetővé tegyük az önkormányzatok, civil szervezetek és a vállalkozások számára, biztosítva számukra a térségi televíziót, mint értékkel bíró tömegkommunikációs eszközt.

Kedvezőbb alternatívát kínálunk!

Önkormányzatok számára nyújtott előnyeink:

A lakosság hiteles tájékoztatása és a hatékony településmarketing – ma már elengedhetetlen eszközei az audiovizuális tartalmak, esetünkben videoanyagok, ezen belül is televíziós tudósítások, híradások, közéleti események felvételei.

Hazánkban kevés azon televíziók aránya, melyet az önkormányzatok önállóan tartanak fenn. Ennek egyik fő oka a –  televízió, mint elektronikus médium –  magas fenntartási költsége.

Ezért úgy alakítottuk ki önkormányzatoknak kínált szolgáltatásainkat, hogy szakmailag és műszakilag is igényes, de lényegesen gazdaságosabb alternatívát kínáljunk a települések  számára.

Amit a Régió Plusz TV kínál:

 • rugalmas együttműködést az önkormányzattal és intézményeivel
 • a szakmai tudást
 • a technikai hátteret
 • a televíziós hálózatot
 • a 24 órás televíziós adást a helyi kábelszolgáltatók hálózatain
 • nézői igényekhez illeszkedő műsorstruktúrát
 • jól kitalált műsorstruktúrát
 • az anyagok internetes publikálását – önálló települési YouTube lejátszási listán – valamint azok megosztását közösségi oldalakon és az önkormányzat egyéb internetes felületein

Az önkormányzatnak, illetve intézményeinek pedig nincs más dolga, csak szolgáltatni a híreket, eseményeket – amiről a Régió Plusz TV tudósíthat.

Továbbá legyen bármilyen települési kulturális-, hagyományőrző-, zenei-, népzenei-, színházi-, vallási-, vagy ismeretterjesztő esemény, mi készen állunk azt megörökíteni, csatornánk és online felületeink segítségével akár élőben közvetíteni a lakosságnak, illetve archiválni az elkészített felvételeket, műsorokat.

Vállalkozások számára nyújtott előnyeink:

Az Ön cége elég figyelmet kap a közösségtől?

Igen, az Ön vállalkozásának is lehet TV reklámja!

A vállalkozásoknak lehetőségük van szolgáltatásaikról információkat átadni az RPTV nézői felé.

Mi az előnye a céges videónak?

 • növeli vállalkozásának népszerűségét (Brand erősítő)
 • támogatja cége sikeres PR kommunikációját
 • konkurencia elé kerülhet
 • eggyel több formában találkozhatnak ügyfelei az Ön cégével

A Régió Plusz TV biztosítja hozzá:

 • a szakmai tudást
 • a technikai hátteret
 • az RPTV 24 órás csatornáját
 • az anyagok internetes publikálását

Legyen az céges esemény, portré vagy dokumentumfilm, termékbemutató vagy PR-, referenciafilm vagy éppen egy reklám spot, mi készen állunk elkészíteni, csatornánk és online felületeink segítségével továbbítani cége meglévő és leendő ügyfeleinek és archiválni az elkészített felvételeket. Önnek nincs más dolga, csak keressen fel minket ötletével, kérésével vagy akár már kész felvételével!

Vállalkozásoknak lehetőségük van a tervezett és már futó műsoraink állandó támogatóiként is szerepelni.

Keressen minket bizalommal!

ELŐNYEINK AZ ORSZÁGOS TV-KEL SZEMBEN:

 • Nálunk viszont láthatja magát, a családtagjait, barátait az itt élő ember, ha az érintett egy esemény vagy hír kapcsán, míg az országos televízióbannem.
 • A Régió Plusz TV több figyelmet szentel egy-egy hírnek, események, amelyek közvetlenül befolyásolják az itt élők mindennapjait.
 • Nem másoljuk, utánozzuk az országos televíziókat. Hírek, események vannak itt a térségben is bőven, ami az itt élőknek fontos, de az országos médiában már nem lenne hír értéke.

Keresse a Régió Plusz Televíziót kábelszolgáltatójánál!

Célközönség:

Tekintettel televíziónk lokális  jellegére célközönségünk igen széles spektrumú. Jelenlegi műsorstruktúránkkal a térségben élő és dolgozó 25-60 év közötti férfiakat és nőket, illetve a 60 év feletti aktív és nyugdíjas férfiakat és nőket szólítjuk meg.

Célközösségünk felsorolva a teljesség igénye nélkül:

 • a 25 feletti nők – férfiak
 • a vállalkozók, hirdetők, akik emellett a hír forrásai is lehetnek
 • települési vezetők, nemzetiségi képviseletek vezetői, döntéshozók, aki a főbb
  híreket, eseményeket generálják egy helyi tv számára
 • civil-, sport-, és kulturális szervezetek, akik hírrel szolgálhatnak, de hirdethetnek
  is (programok, tagtoborzás, adó 1% stb.)

Nézettségi adatok:

42 településen a kábelszolgáltatók hálózatain 90%-os lefedettséggel, megközelítőleg 300 ezer otthonban érjük el nézőinket. Ezen felül online felületeinken és közösségi oldalainkon is napról napra egyre több felhasználót érünk el.

2018 év elején YouTube csatornánknak 4400 feliratkozóval, Facebook rajongói oldalunk pedig már több mint 1000 követővel rendelkezik.

Hol nézhető az rptv?

Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Dunakeszi, Ecser, Erdőkertes, Fót, Galgahévíz, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Hévízgyörk, Iklad, Jászfelsőszentgyörgy, Kartal, Kerepes, Kerekharaszt, Kistarcsa, Kóka, Mende, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pécel, Péteri, Pusztamomostor, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szilasliget, Tóalmás, Tura, Üllő, Valkó, Vácszentlászló, Vecsés, Veresegyház, Zsámbok (2018.02.-es adatok alapján)

2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44./1.
Telefon/fax: 28/789-775
E-mail: info@regioplusztv.hu


A Régió Plusz Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Felügyeleti szervünk: